30.1 C
Athens
26/06/2024
tvattica.gr
875 9a083296 8df6 4da9 9cac Fc95cfda6c1e
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τέμπη: Βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη και εκτός των σημείων που είχε υποδείξει η αρμόδια επιτροπή

Κοινοποίηση

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες στα συντρίμμια των δύο τρένων που συγκρούστηκαν στα Τέμπη, με την εκπρόσωπο της ιδιωτικής εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο αυτό, να αναφέρει πως βρέθηκαν ανθρώπινα μέλη και σε σημεία που ήταν εκτός της χαρτογράφησης που είχε υποδείξει η αρμόδια επιτροπή.

Η Αγγελική Διακομανώλη μιλώντας στο  Mega ανέφερε ακόμη πως υπάρχει αλλοίωση των στοιχείων, καθώς έχουν περάσει εννέα μήνες, από το σιδηροδρομικό δυστύχημα που σόκαρε το πανελλήνιο αλλά και λόγω των καιρικών συνθηκών.

Αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έχουν εντοπιστεί και ανθρώπινα μέλη σε σημεία τα οποία είναι εκτός της χαρτογράφησης που είχε υποδείξει η επιτροπή της ΕΔΑΠΟ. Γιατί, όπως αντιλαμβάνεστε, η χαρτογράφηση αφορά τους επιβάτες, οι οποίοι είναι σε ένα τρένο που κινείται στα λογικά πλαίσια, χωρίς να συγκρουστεί. Όταν προκύπτει σύγκρουση, προφανώς και με τέτοια ταχύτητα που πήγαιναν και τα δύο τρένα, δεν μπορεί να παραμένουν στο ίδιο σημείο που βρίσκονταν. Οπότε, το να έχουμε ένα βαγόνι με 100 θέσεις και να συγκρούεται, προφανώς θα πρέπει να ψάξεις όλο το βαγόνι. Δεν μπορείς να πας σε συγκεκριμένα σημεία και να πεις “εδώ καθόντουσαν, εκεί δεν καθόντουσαν”… Τα μέλη υποθέτουμε ότι είναι από αρκετούς επιβάτες. Είναι τόση η παραμόρφωση των υπολειμμάτων και τόση η φθορά, που νομίζω ότι μόνο ο ιατροδικαστής μπορεί να κρίνει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή 500 αθλητών πραγματοποιήθηκε ο 5ος Ορεινός Δρόμος Οβριοκάστρου Κερατέας

Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ: «Θλιβερή μέρα για το ΕΣΥ» η έναρξη των απογευματινών χειρουργείων

Κυβερνητικές πηγές για συνάντηση Μητσοτάκη – αγροτών: Σε ήπιο και καλό κλίμα κατανόησης

Instagram: Προβλήματα λειτουργίας τα τελευταία λεπτά

30ο ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΡΕΝΤΗ

Αλέξης Γρηγορόπουλος: Ξεκίνησε η πορεία για τα 15 χρόνια από τη δολοφονία – Κλειστή η Πανεπιστημίου